Altijd al minister willen worden? Grijp nu je kans!

Actie:

word nu Minister van het Ministerie van
Spirituele Zaken!

Het Ministerie van Spirituele Zaken is een apart boek. De inhoud is eigenlijk als vanzelf aan komen waaien vanaf allerlei kanten: tijdens consulten, door ingevingen van boven en zetjes van mensen uit mijn omgeving. De uitgeefster, Stella de Jager van S2-Uitgevers, kwam als vanzelf op mijn pad. En ook de lezers spelen een grote rol in de totstandkoming van dit boek! Zo is de productie ervan volledig betaald vanuit de pre-sale die ik via de sociale media had aangekondigd. (Ideetje van Stella.) Daar ben ik nog steeds een beetje stil van….

 

Nu het Ministerie in de wereld is, merk ik dat ‘samen-effect’ nog steeds. Ik zie het aan de reacties die ik mag ontvangen. Mensen mailen me en vertellen me persoonlijke verhalen uit hun leven waarin het Ministerie een rol mocht spelen. Ze maken filmpjes waarin ze hun lievelingsverhaal voorlezen. En het wordt me steeds duidelijker: dit is geen ik-boek, maar een wij-boek!

 

Vandaar het volgende idee: een actie om – ook weer samen – het boek vérder de wereld in te helpen. Geef het een zetje en… word Minister van het Ministerie van Spirituele Zaken! Dat zetje-geven kan bijvoorbeeld als volgt:

 

– Geef het boek cadeau aan een ander (al dan niet met persoonlijk boodschap).

– Post iets op de sociale media (en laat me dat weten, zodat ik het kan doorplaatsen).

– Krijg het in de media. (Media zijn altijd een beetje bang voor spirituele boeken, maar zeg nou zelf: dit is een supernuchter boek!)

– Stuur een filmpje waarin je een verhaal uit het boek voorleest.

 

Misschien heb je zelf nog een idee waar ik nog niet aan heb gedacht?

Laat me het hoe dan ook weten, incl. je naam en adres. Want dan maak ik je tot Minister! Hoe en wat, dat is nog een verrassing.

Volg mij!
Mediumpraktijk Janneke Leber
Torenlaan 5a
1402 AT  Bussum

0